Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
mulberry vesker
10 septembre 2013

Tips om Matching Herre Nike Free 4,0 V3 Anthracite Black

Den super - fleksibel ydersål også solgt mig på sin fortjeneste. Den 6mm drop har ingen indvirkning på mit løb form i alle overflader. Som jeg havde nævnt tidligere, tager nogle vedligeholdelse ren vragrester fast i ydersål. For løbere , der foretrækker nogle dæmpning og kører lange distancer halvmaraton og videre, kan dette være sko til dig . For dem, der foretrækker en bedre jord føler og mindre dæmpning , vil du ikke lide denne sko.

Jeg kan ikke foretage en hurtig gennemgang uden at kommentere den stil . Stilen i denne løbesko er second to none , og en af de mest trendy trænere endnu . Den er perfekt til løbebånd brug eller endda afslappet gåture rundt i byen. Enten måde , du vil være iført en god leder løbesko .

Der er også tilføjet funktioner i Nike Free. Der er pletter af carbon gummi placeret i de områder af ydersål, der slides først gerne tå og hæl områder , hvilket gør skoene mere holdbare. De ydersålen også vaffel stempler til at bistå med stødabsorbering og støtte i skoens lydhørhed. Den Swoosh er lavet af reflekterende materiale til at tilføje synlighed , mens du kører i dårlige lysforhold.

Endsige køber sko i fart : Hvis du vil have nogle sko i en fart, huske onlinebutikker er ikke et passende sted. Du kan bare taget for en tur for alle disse hasteleverancer , da du nødt til at betale en ekstra mængde og alligevel når du får ting på huset, de ofte ikke på de datoer , som du ønskede . Derfor ved slutningen af den dag, du er bare holdt for nar . Derfor , når du synes at være i hast , tror at købe dine sko fra enhver fysisk butik .

I 2011 fortsætter Nike producerer Air Jordan 2011 stil for dem, der ønsker at springe højere , hurtigere hurtigere og spille bedre ( Nike Lunar Elite +2) .

Når det kommer ned til innovation og omdanne Nike er 1 i de vigtigste mærker , der fører dette mønster . Den nye Nike Helt gratis Run indfanger kreativitet af mange løbere rundt om i verden , hvad der kan være opnåelige . Denne arbejdsgruppe sko forsøger at simulere barfodet kører knowhow toppen det måske , og gør en utrolig god karriere på det. Under denne Operate Oversigt jeg vil se på et par af sine evner , og hvad det gør rigtigt .

http://www.nike-free.dk 

Publicité
Publicité
Commentaires
mulberry vesker
Publicité
Archives
Publicité