Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
mulberry vesker
5 mars 2013

Mulberry kvinner Daria lær Satchel Vesker Gray

Alexa Chung er en prestisjefylt engelsk TV-programleder som nylig var med i MTVs Det skjer med mulberry bag sale Chung i Untied Kingdom. Videre er denne damen kjent som en av den moderne britisk stil-ikon. I 2007 begynte hun sin løpet av moten trykk for sin særegne, quirky stil, og da hun ofte dukket opp på best kledd Lister, i moteblader og på første rad på moteshow. I desember i fjor, kom hun topp i Vogue Style List. Oppkalt etter og inspirert av denne moteikon, utgitt House of Mulberry Alexa Bag. Blant de beste luksus britiske mote og tilbehør selskaper, bærer ingen enn Mulberry perfekt kvintessensen av britiske livsstil. Lenge har vært kjent for sin dypt rotfestet og godt næret British kulturelle cachet, har Mulberry en merkevare status som er synonymt med fire sentrale kjennetegn: kvalitet, håndverk, tidløshet, og Englishness. Mulberry er mest kjent for sine skinnprodukter, spesielt handbags.mulberry alexa salg. Sin enestående kvalitet materiale, rikdom av farger, undervurdert ennå stilig design, god funksjonalitet alltid gjøre Mulberry håndvesker vinne hjertene til kvinner over hele verden. Morbær stil involverer varig kvalitet, vekker raffinerte detaljer, individualitet og edgy mote en nostalgi for Britain-fortid og idylliske livsstil, som bringer blomstrer til Mulberry i en unik og spektakulær måte. Vender mot havet-store moteverdenen, gjør kunnskapsrike rolle om du bryr deg om dine penger blir godt investert. Mote kunnskapsrike betyr at du innser din stil og holde det godt heller enn å følge sesongens trender, du er godt klar over hva som passer deg og aldri bli påvirket av merkenavnet til å betale på noe glorete. Ta designer veske for eksempel, selv om det er mange merker og stiler å velge mellom, det fungerer alltid bra hvis du setter raffinert håndverk og kvalitetsmaterialer på toppen av listen. Den berømte engelske programleder, Fearne Cotton gang innrømmet hun har en fetish for håndvesker, spesielt for Mulberry håndvesker. "Mulberry er min favoritt veske merkevare og jeg sannsynligvis har 15 av dem.

Jeg elsker deres Bayswater bag, "sa hun, og dermed den siste mulberry alexa oversized Piccadilly Bayswater Bag er definitivt en av de må-ha en for her.Recently hun ble oppdaget å putte gigantisk bag i leopard print patent lær, som er bare en hva jeg vil introduksjon. Gjennom årene er kopi håndvesker får å være populært valg blant kvinner som ønsker å eie designer håndvesker. Hvis du vil ha en pose som vises så mye som the real thing, gå for repliserte designer vesker. Du kan være moteriktig uten å måtte bruke hundrevis av kroner på en veske. Det er ingenting galt med en designer veske. Det er mange fordeler som du kan få når du velger å kjøpe en Prada bag eller en Gucci veske. Blant disse er den stor kvalitet av materialet. Men hvis budsjettet er begrenset, er en kopi Prada veske like stor som designer bag. Hva mer er, kan du få 2:58 kopi Hermes veske med hundrevis av dollar som du har brukt for en ekte Hermes veske. Lilla Patent Leather Handbag Denne lilla patent skinn veske er forfriskende. Den mest innovative farge og skinn er det populært fokus for denne sesongen. Det har praktiske kofferten, men det er mer luksuriøst. Det vil sette i gang en ny kjepphest i denne sesongen. Eksotisk klinke design og grov spenne loop er absolutt den mest iøynefallende og unike elementer. Håndvesker er en av de mest eide elementer blant kvinner bortsett fra sko, klær og tilbehør. De fleste kvinner eier mer enn fem poser i livet eller mer enn to poser i året. Andre selv vurdere å samle alle typer og merker av håndvesker.

Noen behandler poser som en dyrebare besittelse mens andre behandler det som vanlig trenger siden de fleste kvinner ikke kan gå ut uten å bære ting. Andre behandler dem som tilbehør til deres generelle utseende, mens andre det behandler som en praktisk ting. Uansett årsak for å eie håndvesker, kvinner egentlig kjøpe håndvesker akkurat som de ville kjøpe klær. Den 2009-2010 samling av Mulberry håndvesker for kvinner har en rekke stilige poser perfekt for høsten og vinteren. mulberry piccadilly er en engelsk basert selskap som gjør en unik samling av vesker for kvinner noe som er limited edition. Samlingen av Mulberry håndvesker for kvinner utstråler en mote livsstil som lett kan gjennomføres fra uformell til forretninger med liten innsats. Faktisk har innsamling av Mulberry håndvesker for kvinner slik en bred samling om at det er sikkert å være en pose for alle anledninger. Dessverre falt Mulberry Fall 2011 i den fellen fra tid til annen. Å ha en modell parade ned en catwalk med en falk på armen ikke distrahere meg fra det faktum at innsamling omtalt noen av merkets brød-og-smør vesker, og jeg tviler på det lurt noen andre, heller. Den har alt! At neglelakk som du skulle ha kjøpt for to år siden, men gjorde det ikke, pute shams som svarer til ditt dynetrekk for halvparten av utsalgsprisen, en ulåst iPhone 4 som du ikke bør by på fordi det er en svindel, er Mulberry Alexa alt der. Og nå har den Mulberry Bayswater. Det har bare vært én samling for nye Mulberry kreativ direktør Emma Hill.

Publicité
Publicité
Commentaires
mulberry vesker
Publicité
Archives
Publicité